Thursday, November 3, 2011

angin itu sentiasa ada,jangan risau..


assalamualaikum dan salam sejahtera ya kawan-kawan sekalian
nie first time nak masuk kontest
macam best..hehe
gambar kat atas nih gua curik kat sini

interpretasi aku???

pernah kau rase kau dah terbeban dengan banyak sangat masalah?
masalah yang memang langsung kau tak nampak jalan penyelesaiannye..
kau dah hampir putus harapan
hati kau dah hampir berkecai
kau dah malas nak ambil kisah
sampai kau.... hilang kepercayaan
terhadap barang
terhadap orang
terhadap tuhan?
ouh...mintak dijauhkan

waktu itu
kau hanya akan fikir..
arghhh aku nak lari dari benda nih semua
packing barang-barang yang penting
mau pergi jauh-jauh

.....

tapi..
sejauh mana pun kau lari
masalah itu tetap ada
so tak perlu lah kau nak terbang ngan belon macam kat atas tu
masalah itu ujian
tiada masalah itu pun ujian

"face it bukan facebook it"

video kat bawah nih lebih kurang ler..
dgn gmbr belon,kucing,orang tu..hehe

"angin itu sentiasa ada,jangan risau"
"Allah kan ada"



#diharap bersabar menonton video yang panjang ini.hehe

7 comments:

  1. wahh..mnarek gle interptasi ko..
    like3.

    =D

    ReplyDelete
  2. sbnrnye aku pun x seberape nak fhm interpretasi ni mcm mana..men tibai je.haha

    ReplyDelete
  3. jgn hilang kepercayaan kepada Allah. HARAM!! egegee..

    ReplyDelete
  4. aku suka yang face it, bukan facebook it.

    ReplyDelete
  5. ayat yg mmg dah ade kt facebook ekceli..haha

    ReplyDelete
  6. Salam. Terima kasih sebab sertai peraduan '10 000 Interpretasi'. Nanti hantarkan butiran berikut ke contengconteng@yahoo.com:-

    URL Blog:
    Nama Penerima:
    Alamat Pos:

    Saya akan poskan hadiah penanda buku Kucing the Cat secepat yang mungkin. Terima kasih! =)

    -Fadhli Hamdan
    www.contengconteng.com

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...