Wednesday, October 12, 2011

Hanset cap ayam emas, otak tuan cap tahi ayam jua


Yo!! Wahsap ladies and gentlemen sekalian. Tetiba jari-jari terasa mahu bergerak pantas la pulak malam ni.keh3.. bukan sebab ada masa terluang,esok pagi gua ade kelas..cume rasa mahu menaip je...al-maklumlah,idea sedang bergolek-golek lereng otak kecil ini..keh3


korang tahu ape itu hanset? Tipu sangatlah kan klau tak tahu kan? Blog aku boleh pulak kau bukak..melayari internet..bukak youtube..bukak fb bagai kan?? ouh..mungkin anda tak panggil hanset..anda panggil handphone..hehe


Aku nih bukanlah mat gadget sangat..langsung tak bernafsu terhadap bende-bende macam tu.... kalau boleh,lagi murah lagi bagus.Henset yang aku pakai sekarang pun CSL.keh2 time tuh rm200 je.. touch skrin plak tuh... sama taraf la ngan iphone kan? hahaha


"ade hanset,tapi tak reti nak reply msg on time"

Yang nih,aku bukan nak cakap lebih la kan..aku pun selalu je..lambat reply mesej org.Itu pun disebabkan aku tgh kelas ke... (kdg2 duk depan,nak mampos ke reply mesej dpn lecturer?)..tgh diskusi ngan kawan-kawan ke..tgh drive ke... dan mungkin aku tengah berak.

"penting sangat ke?"

Of kos la penting bhai...... cuba kau fikir, mungkin itu mesej yang akan menentukan masa depan kau..macam peluang perkejaan ke,kawen ke,dll..dan mungkin juga,itu mesej terakhir yang kau akan dapat dari seseorang...tapi kau lambat reply,dia dah pergi. Itu baru mesej,kalau call? Aku pasti...konfem kau akan menyesal seumur hidup kalau kau tak alert..

"bendanya nampak remeh,tapi efeknya besar"

Sesetengah orang suka buat "silent mode" dan "non-vibrate mode".. kalau dalam meeting ke..exam ke..kelas ke..kerja ke..okke la kan? klau da tgh bersahaja pun guna mode yang sama.Ape cer? kau call 50kali pun belum tentu lagi kau perasan.. kan? 

"pakai henset mahal-mahal,panggilan tak dapat jawab jugak"

what the fuck? takde maknenye la kan? nampak sangat buta teknologi... takde bezanya klau kau pakai hanset,atau tak pakai kan? ke aku yang salah?

"hanset mahal,boleh touch2,baru boleh berlagak"

pergi mampus.

#sekarang iphone 4s da nak kluar..jum tempah yukkk

6 comments:

  1. Wahh marah nampak. Cool la brader :) hihi. Maybe diorang ada reason yg munasabah sebab silent hp tuh.

    ReplyDelete
  2. mane ade marah~ abe kool jeee..haha

    ReplyDelete
  3. sakit ati kan? klau skali dua mungkin ade hal. kalau tiap kali call, kali ke nambelas baru nak angkat?? baek takyah call kan? tu tak tambah lagi kedit habes masuk vmail. dushh!

    ReplyDelete
  4. ape pasal ko dush kat sini plak =.='..lebam mata aku nanti weyh~haha

    ReplyDelete
  5. handphone sy tak mahal tp selalu jer dimarah sbb lambat reply. haishh. ada msalah pndgaran kot. hehehe. ape2 pun cool ok :)

    ReplyDelete
  6. hah! dah agak dah... padan muke! (sukehati aku je kan?hehe)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...