Sunday, January 19, 2014

ilmu kawen. meh-meh.

Kalau "baru kawen" memang kena post gmbr peluk2/gmbr over intim ngan laki bini ke facebook or twitter or instagram atau lain-lain lagi?  Citer la.. nak jugak tips-tips. Ye lah. Dah dpt "greenlight" kan. Ramai je kawan kitew yang baru kawen buat gitewww. Kitewww tak kawen lagi. Kitew nak kawen jugak nanti. Kalau perlu, nanti kitew nak tambahan satu dulang hantaran topup mobile internet je kat bakal bini. em em.







11 comments:

  1. takde la kite letak gamba cmtu...

    tp kadang2 kite letak gak gambar berdua dalam kereta...

    no peluk2... hehe.

    ReplyDelete
  2. Ahaaa.... Ha ha ha. Laman sosial adalah medium untuk menunjuk2. Dalam kerugian taww kalau tak guna sepenuhnya.

    Yang melihatnya jika doakan yg baik2 saja maka untung tapi harap2 jangan didoakan buruk2. Tiba2 time tu cun2 pintu langit terbuka. Kang terus termakbulkan... Kesian. Isi hati orang kita tak tahu. Sebelum upload, wahai peng'upload fikir dalam2. Menakutkan bukan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan... sebab x semua yang melihat itu ada niat untuk mendoakan kebaikan kita. yang tiada niat apa2 ok lah. yang dengki2 tu.... bahaya.

      Delete
  3. Pasangan romantik yg halal kononnya. Jadi siapa yg belum halal tu sila cemburu.. tu msg tersembunyi kot.. hehehe...

    Kita doakan jelah rumah tangan derang baik2 saja. Doa kita pun sedekah juga :D


    Nong andy

    ReplyDelete
  4. Hahaha..sarcastic ko sama level champion dgn aku.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...