Sunday, January 20, 2013

girls~ ( tangan di dada, mata ke atas )

Mamut baru break dengan isabella, dan kini sedang bercouple dengan temah pop.

****

Mamut kucing : Hai baby...baby sihat?
Temah pop : Hai anje...ngeeee.anje sihat je...
Mamut kucing : baby...abang nak mintak tolong ni. Rasanya tinggal laptop abang terbiar macam tu je la kat hostel tu. Abes la kena pedajal ngan budak-budak tu nanti.. konfem fb kena sabotaj. wuu :'(
Temah pop : Alolololo :3 Meh temah tukarkan password
Mamut kucing : Wow...Baby,nice idea! ngeee<3
Temah pop : Tapi abang kena la percaya kan temah...hmmmm
Mamut kucing : Ye2... percaya. Fb abang kn Fb temah jugak. cayang baby!
Temah pop : Auwww... anje ni gatal taw.ngeee... ok, ape passwordnye?
Mamut kucing : malaysiawants1D78
Temah pop : ermmm....
Mamut kucing : nape?
Temah pop : ape makna 78 kat belakang tu?
Mamut kucing : xde makna ape-ape pun...saje
Temah pop : Tipu... nih mesti ade kaitan ngan ex awak, si isabella kan? kan?
Mamut kucing : Laaaa... abang x tipu la... betul
Temah pop : Ye la tu~ huh! takkan la saje-saje letak nombor kat belakang. password emel awak pun ade 78..mesti means something
Mamut kucing : takde la....abang saje2 je..
Temah pop : Tipu! Tipu! tipu!... wawawa... sampai hati tipu saya...ckp no secret between us

****

maka temah pop dan mamut kucing pun berdrama sembilu kasih satu hari, satu malam.

12 comments:

  1. agaknya temah pop tu masih menangis hingga kini.. haihh.

    ReplyDelete
  2. ahahahahahahahhahaha.. lawak la yong :)

    pelik tetapi benar.. hal seremeh itu boleh jadi topik hangat gaduh-gaduh sayang kekekekekek

    nasib baik aku bukan remaja lagi... ngeeeeeee!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..selalunye mcm tu la nong.sabar je le

      Delete
  3. Owhh..nak kata pompuan ni mengada-ngada la ye??
    kan? kan? kan?



    tp akak TAKKK. ekeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..eh xde la. comel2 je perangai...rase nk picit2 pipi tu hah.

      Delete
  4. Hahahahah! apa la gila punya perempuan. pasal nombor pun nak gadoh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha. well, girls~ ( tangan di dada, mata ke atas )

      Delete
  5. Hehe..kanak2 ribena bercinta.ribena juga yg kena.

    ReplyDelete
  6. hahahah teringat zaman2 aku follow dan skodeng sms bebudak kat rumah sewa dulu..
    macam2 hal...pasal lambat tepon boleh jadi masam muka berhari-hari..poyo je depa tu..


    Lwindsor

    ReplyDelete
    Replies
    1. biasa la... masih "raw" kan. haha... eleleleh, kate kat orang.haha

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...