Monday, June 4, 2012

Spinder di kepala!

Assalamualaikum readers.. wah, terasa letih sekali.. Letih perjalanan Osaka--Yamaguchi masa terasa.. iye lah, smpai pkol 7.. Pkol 9 dah siap2 nak ke lab. Terbaikkkk

Kenapa spinder?? Hahahaha.. aku teringat something td bila aku duk berborak dgn seseorang td. Bukan spinder tiga segi yang aku maksud kan.. Tapi Sepak takraw weyh!! haha.

Dulu masa aku form 1 , aku ada la main takraw.. wakil dorm aje. Keh3. Then ade la senior yg giler2 sikit. Nama team aku "spinder". Ape ke bangan aku pun setuju je time tu pun aku tak tahu. Semangat... Siap buat banner bagai.. kain ikat kat kepala kaler kuning, ada tulisan spinder kaler merah pun kami buat.. rosak... Rosak...

Tp alhamdulillah, dpt la jgak no 1. kah3..

4 comments:

  1. okeh memula gua ingatkan spender

    rupanya spinder

    hewhew

    ReplyDelete
  2. hewhew... ini bukan sebarangan spinder.keh3

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...