Wednesday, August 1, 2012

BENCI

  Pernah kau rasa,perasaan benci pada orang yang dahulunya kau benar-benar sayang? Aku sedang merasakan... Betul lah kata orang, bila sayang...jangan berlebih-lebihan.Macam aku sekarang ini, dulu kalau boleh tiap-tiap malam nak jumpe via skype.Sekarang? nampak saja nama si dia di mention kan dimana-mana..samada di facebook,mahupun di twitter, aku jadi seolah-olah orang yang tiada imannya. Habis keluar maki hamun, carut marut aku. Bukan kerana aku jenis yang tak mudah memaafkan seseorang.Tapi aku jenis yang sebaliknya. Tapi berkaitan dengan hal si dia ni, entah lah.. mungkin makan dalam sangat.Sudah hampir melibatkan keluarga aku dan keluarga dia sendiri. Tapi aku masih tak faham kenapa dia buat begitu, kerana die terus senyap,tanpa mahu memberi sebarang penjelasan dan bertindak seolah-olah semuanya ok. Aku benci.

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...