Tuesday, December 17, 2013

beef rendang.

 Awak... Abam nak bagitahu satu ni. Awak tu dah la gemok. Muka dah la tak lawa.. Jangan la buat perangai tak molek kat public atau kat alam maya ni. Nanti tak ada orang nak backup awak nanti. Ye lah.. dah la "aset" ape pun takde. Perangai buruk pulak tu. Kalau awak tu lembu boleh jugak abam sembelih, masak buat rendang. Tapi hurmm.. apa pun takde. lemak je banyak.

kalau mahu orang respek kau, make sure kau respek diri kau tu dulu. 

6 comments:

  1. Respect need to be owned..fuh..hebat x english aku? Oh my..

    ReplyDelete
  2. Di tujukan kepada seseorang yang hanya yong yang tahu hehehe...

    Ye ke yong?


    Nong andy

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha.. semua tu imaginasi je nong. point dia.. makesure seburuk-buruk luaran kita ni, biar lah kita masih ade "aset" kat dalam tu. Kalau apa pun takdak... hurmm hurmm...

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...