Friday, January 17, 2014

groupie and the spirit of asabiyah

 Aku pelik dengan "designer baju" sekarang ni. Adakah kau dah terlalu "tak kreatif" sehinggakan masih meneruskan idea untuk design baju "negeri". Sekarang pulak, dah bergerak ke "group" yang lagi kecil. Tadi aku jumpe T-shirt "BESUT". Lawak la korang ni. Jadi designer, tapi idea semua nak sama. Oh ya, akan datang ni akan ada lah mereka buat T-shirt kampung pulak agaknya. "UNCLE FROG VILLAGE", "KUANG HILL", "SNAKE RIVERer" dan lain-lain... do more lah! cukup-cukup lah tu meniru. Hentikan kebullshitan ini.

8 comments:

  1. Replies
    1. jersi tak pe la.. abes2 pun negeri je kan..

      Delete
  2. huhuhu...

    ubah nama bm jadi bi...

    memang lawak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..takde idea la nk buat nama "awesome2"

      Delete
  3. Hahahaha... baju oh baju...aku tak persan lah yong kalau ko tak cakap. Pasal aku bukannya kaki soping baju kot? Er...... ada kaitan ke tak?


    Nong andy

    ReplyDelete
    Replies
    1. serius ada dieorg buat skrg ni...haha. tak faham hamba

      Delete
  4. Aku byk baju office dr baju t..hahhahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha.. biasa la tu. nama pun orang dah bekerja

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...