Sunday, January 26, 2014

awwwww.... so sweet. tahi

 Untuk mencapai level orang sekeliling kau cakap kau "lelaki sweet" pada gf/bini/mak atau "perempuan sweet"  pada " bf/bini/abah" kau tu, kau kena cukup satu syarat. Cukup je satu syarat ni, konfem orang sekeliling kau akan cakap benda macam tu. Jangan risau. Nak tahu ape syaratnya. Syaratnya, kau dan pasangan kau, atau paling-paling kurang salah seorang kau tu mestilah memiliki wajah yang cantik, hensem, pandai bergaya, berbadan slim, sasa, dan sudah pasti mempunyai ramai peminat. Sebab.. pernah ke kau tengok orang komen.. "waaa sweetnya".. kat artis2 yang tak hensem  ? ade ke orang cakap macam tu kat mereka yang gemok,debab tu? pernah? tak kan.. aku malas la nak cakap nama artis. kena saman nanti. susah. haha... Tapi itu la aku nak bagitahu. Kita skrg ni hidup dlm dunia yang serba serbi pandang rupa. Bullshit lah kau tak pandang rupa. Cuba check ig.. ade tak follow artis-artis yang muka tak seberapa? mesti follow semua yang cun-cun , hensem-hensem aje kan... haha.

 Well ..takpe la.. bagi anda-anda yang merasakan diri tak seberapa tu sekalian, tak perlu down. Awk ber romantik-romantik kepada pasangan bukan sebab nak orang tengok atau cakap "sweetnye mek atidoharis " .. kan. Buat untuk happykan pasangan la. That's better. Last-last semua tu untuk hubungan awak dengan pasangan awk jugak. Dunia teknologi ni buatkan kita terlalu mengharapkan "pujaan" orang. Masak cekodok ikan bilis pun nak bagitahu satu fb. whatthehell..  ok. itu saje.

6 comments:

  1. Masak cekodok kalu boleh biar satu dunia tahu. Betul! Ha ha ha.

    Oh ig... Aku prefer follow orang yg pesen tngkap gambar tanpa perlu make up dipipi, berskinny jeans atau plastik surgeri. Semua harus potret realiti ; pak cik buruh kasar di india naik basikal atau kanak - kanak kotor hitam tengah berlari pergi sekolah di bangladesh... semuanya indah2 belaka di mata aku.

    ReplyDelete
  2. mungkinkah cikodok bilis telah diinovasi dengan rasa kentang yang rangup?

    serius bullshit... perkongsian tanpa makna...

    aku jadi bo bo bo san...

    hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha.. kau cuba la buat dulu. mana tahu jadik

      Delete
  3. artis kan..kalau tak kerana rupa.. len lah kita semua ni sob sob sob

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...