Monday, May 6, 2013

Mari ke japang you ollss

 MAS tengah buat promosi giler hari ni.. RM 83 dari KL ke OSAKA. Amacam? Takdak sapa-sapa yang rasa nak datang jepun ka? haaaa... Kalau nak, pergi grab cepat2.  murah yang teramat tu.. Mana nak cari? Setakat RM83 tu.. selalunya kalau takdak rm100 dalam tangan, domestic flight dari Kuantan ke KL pun tak lepas bro.. ini kau sampai dapat ke Jepun Hah. Lai, Lai.. cepat datang sini. Abam hensem menunggu... swinggggggggg!


4 comments:

  1. yong,
    ko kat osaka ker?
    lahai aku dah book teket nak balik kg aa..
    kikiki..len kali aa jumpa abg ensem..

    ReplyDelete
    Replies
    1. xde can la nak merasa LW belanja. huahaha

      Delete
  2. Suruh la buah hati dtg sanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahahaha..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...